Hemat consulting, slp advocaten- economen- communautair beheer
Om succes te boeken, is het hoofdzakelijk steeds een goede communicatie te onderhouden met de cliŽnt. 

Bij HEMAT CONSULTING zijn alle cliŽnten belangrijk en ontvangen een persoonlijke attentie.

Onze organisatie, coŲrdinatie, concrete analyse van elke bemiddeling en een persoonlijke attentie in uw eigen taal, permiteert ons (of laat ons toe) oplossingen en de beste bemiddeling te geven, in gelijk welke omstandigheden. Samengevoegd door studie en onze ervaring hebben wij een afdeling samengebracht van Advokaten, Economisten, Verzekeringsagenten en andere professionele medewerkers in alle materies, die wij tot uw dienst stellen om u te adviseren. Wij weten hoe problemen op te lossen welke u of uw bedrijf affecteren en, wat veel belangrijker is, ze te voorkomen en te vermijden.

Onze filosofie: "VERTROUWEN". Alle informatie en documentatie welke wij bemiddelen, zal met het uiterste vertrouwen behandeld worden. HEMAT CONSULTING werkt om haar cliŽnten maximaal tevreden te stellen, zonder limits, uw bemiddeling is ons doel.

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
ABOGADOS (ICAORIHUELA): 1696
ECONOMISTAS (E. ALICANTE): 3448
COTME: 2367 
REC: 2372     EAL: 439
ADMIN. FINCAS (COAFA): 1686

info@hematconsulting.com           sandramarina@hematconsulting.com           mohsennewair@hematconsulting.com           Aviso Legal                                
Inscrita en el Registro Mercantil de Alicante, Tomo 3200, libro 0, Folio 25, Secciůn 8, Hoja A107320, Inscripciůn 1, C.I.F B54249586 
Todos los derechos reservados.
TEL/FAX: (+34)96.571.45.08   
HEMAT CONSULTING, SLP                          
CL. VICENTE BLASCO IBŃ—EZ, 108- BJ                         
03182 TORREVIEJA- ALICANTE   


   
COLEGIADOS Nļ:

HEMAT CONSULTING is een bedrijf met professionele medewerkers in het adviseren op juridisch, fiscaal, arbeids- en boekhoudkundig gebied. Het hoofdidee van de oprichters is het aanbieden van een uitgebreide service, zowel juridisch als boekhoudkundig, die voldoet aan de wensen van haar cliŽnten. Dag per dag wordt eraan gewerkt om de beste service te geven, voor een aanvaardbare prijs en aan maximale kwaliteit. De controle en opvolging van alle bemiddelingen en transacties welke wij uitvoeren, samen met onze ervaring, geeft onze cliŽnten de beste garantie.


HEMAT CONSULTING, SLP
ADVOCATEN- ECONOMEN- COMMUNAUTAIR BEHEER